Biljarten


Contactpersoon: Martien Heesterbeek tel. 592255.

We hebben in onze vereniging veel enthousiaste biljarters, dus de biljarttafels worden heel goed gebruikt. Wilt u ook eens hieraan meedoen, dan is dat zeker mogelijk. Tijdens de huiskameruren (op werkdagen van 10.00-12.30 uur) is het vrij biljarten, dat wil zeggen dat iedereen dan welkom is, wel of geen lid van de vereniging.

Na 12.30 zijn de biljarts speciaal voor de leden van de Seniorenvereniging en op de donderdagmiddag speciaal voor de leden van de biljartclub “De Doorzetters”.

Omdat er veel animo is voor het biljarten, gelden er een paar afspraken, die ervoor zorgen dat alles plezierig kan verlopen voor iedereen. Zo kun je het biljart van tevoren reserveren om er zeker van te zijn dat je op die tijd kunt spelen. Daarvoor gelden de volgende regels:

  • Per persoon die zich opgeeft kan maximaal 1 uur gereserveerd worden.
  • Reserveren kan maximaal 14 dagen vooruit, tot een dag van te voren.
  • Reserveren kan op het formulier, dat in de rode map op of achter de bar ligt.
  • Telefonisch reserveren bij de beheerder van dienst mag.
  • Heeft u niet gereserveerd en is het biljart vrij dan kunt u, alleen of samen met anderen maximaal een uur vastleggen en spelen, of tot het volgende tijdstip waarop het biljart gereserveerd is, indien dit korter is dan een uur.
  • Op deze wijze kunnen ook spelers die later binnenkomen nog een partijtje biljarten.

Kosten: De leden van de biljartclub betalen € 10,- per jaar. Het vrije biljarten kost € 0,50 per half uur, dat betaald wordt via de klok.