WIE ZIJN DE VRIJWILLIGE OUDERENADVISEURS/BELASTINGINVULLERS?

Zij zijn  leden van onze Seniorenvereniging en treden op als belangenbehartigers voor senioren. Via KBO Brabant hebben zij een opleiding gevolgd om als vrijwillige ouderenadviseur/belastinginvuller te kunnen werken. Zij worden regelmatig bijgeschoold op terugkomdagen. Vanuit KBO Brabant worden zij continu op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zorg en welzijn.

• Jan Alders, Meidoornstraat 4, telefoon 591973 (ouderenadviseur en belastinginvuller).
  • Arno Baks, Kijkakkers 70, telefoon 592019, (ouderenadviseur en belastinginvuller).
  • Harrie van Horne, Emmalaan 7, telefoon 592173 (ouderenadviseur).
  • Willy Kuipers-Vrijsen, Stationsstraat 64, telefoon 06 133 13 407 (ouderenadviseur).
  • André Oud, Violierstraat 7, telefoon 591337 (ouderenadviseur en belastinginvuller).
  • Ger Thijssen, Bruine Akkers 181, telefoon 592550 (belastinginvuller).

WAT KAN DE OUDERENADVISEUR/BELASTINGINVULLER  VOOR U DOEN

Als U vragen hebt op het gebied van wonen, welzijn, zorg  financiën of belastingen kunt U een beroep doen op de ouderenadviseur/belastinginvuller.

Zij kunnen U met raad en daad bijstaan door o.a:

• Vragen en problemen met U op een rijtje te zetten.
  • U informatie en advies te geven
  • Samen met U naar een oplossing te zoeken
  • U begeleiden tot die oplossing bereikt is.
  • De belastinginvuller helpt U speciaal bij Uw belastingaangifte.

De ouderenadviseur/belastinginvuller kan voor u contact opnemen met instanties, brieven voor u schrijven, formulieren voor u invullen en/of de weg wijzen naar andere voorzieningen.

Ook een familielid, mantelzorger of kennis kan contact opnemen met de ouderenadviseur/belastinginvuller.

De ouderenadviseurs zijn iedere dinsdag en woensdag van de maand aanwezig in de "Huiskamer" van "Onze School". U kunt daar zonder afspraak binnenlopen.

U kunt de ouderenadviseurs ook bellen voor een afspraak. Indien gewenst komen zij bij u thuis.

Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Het blijft geheim voor anderen.