Rabo Clubsupport


 

Rabo Clubsupport

Met de welbekende actie onder de naam ‘Rabo ClubSupport’ stelt de Rabobank elk jaar een stukje van de winst beschikbaar aan verenigingen en clubs, zodat die verenigingen en clubs kunnen blijven doen wat zij al langer doen: De wereld leefbaarder maken! De Rabobank Weerterland en Cranendonck investeert ook dit jaar weer een flink geldbedrag in lokale verenigingen, stichtingen en clubs.

ZO WERKT HET: De leden van de Rabobank kunnen in oktober a.s. hun stem uitbrengen op hun  favoriete club of vereniging. Dat kan via de website van de bank www.rabobank.nl  Op deze manier bepalen de leden mee welke clubs een steuntje in de rug krijgen van de bank, want hoe meer stemmen een vereniging/club krijgt, hoe groter het bedrag is dat uitgekeerd wordt.

BELANGRIJK: Als je rekeninghouder bent bij de Rabobank, ben je niet vanzelf ook lid.  Alleen leden kunnen stemmen en op deze manier meebeslissen over de verdeling van het bedrag. Daarom deze tip: wordt (gratis) lid via www.rabobank.nl. Het lidmaatschap kost niets en brengt geen verplichtingen met zich mee.  Heeft u een gemeenschappelijke rekening bij de Rabobank  dan kan ook uw partner kosteloos lid worden. Het voordeel is dat u mee kunt stemmen en daarmee o.a. onze seniorenvereniging kunt steunen. Daarnaast ontvangt u vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co. 

HULP EN INFO: Voor hulp en info, zowel bij het aanvragen van het lidmaatschap als bij het stemmen kunt u terecht bij onze ouderadviseurs en bestuursleden (Telefoonnummers vindt u achter in dit boekje. Zij zijn altijd bereid u even te helpen.

 

Dus : Bent u nog geen lid, maar wel een klant van de Rabobank, wordt dan zo snel mogelijk lid en we hopen dan natuurlijk op uw stem voor de Seniorenvereniging Maarheeze. Immers, hoe meer mensen er op ons stemmen, des te groter het geldbedrag zal zijn waarmee de Rabobank onze activiteiten zal ondersteunen.